AFS reis naar de galapagos eilanden

Dag 5:
Dag 5 was onze laatste dag. We stonden heel vroeg op, om met de boot naar het ander eiland, Santa Cruz, te gaan. Tijdens het varen zagen we een heel mooie zonsopgang. Op Santa Cruz bezochten we heel snel het charles darwin station. Alles moest ik snel gebeuren omdat we op 12 uur onze vlucht hadden.
Ik verwachte meer van het charles darwin station, maar dat kwam volgens mij omdat we het gewoon veel te snel deden. We reden verder met ons busje richting de luchthave in het noorden. We stopten nog snel even bij een soort van diepe grot. Niet super spectaculair.
Daarna stapten we op het vliegtuig, en konden we zonder problemen in Guayaquil geraken.
Algemene conclusie van de reis.
Deze reis koste 1.210 dollar. Dat is natuurlijk heel wat geld, maar daarvoor konden we 5 dagen op de eilanden verblijven. Ik vond dat dat wat kort was. Het komt erop neer dat we daar dus 3 volle dagen verbleven, en die zijn natuurlijk snel voorbij. Toch vond ik de eilanden zeer mooi. één van de mooiste plaatsen waar ik ooit geweest ben.
De eilanden zijn zeer toeristisch, maar er lopen niet veel toeristen rond. Je mag op veel plaatsen niet komen zonder gids, daarom krioelt het niet van het volk. Maar alles op het eiland zelf is veel duurder.
Achteraf gezien ben ik ongelofelijk blij dat ik daar geweest ben, en dat ik dit heb kunnen doen door de steun van mijn ouders, en grootouders! Merci!
Een van de mooiste reizen van mijn 18-jarig bestaan!