AFS reis naar de galapagos eilanden

Dag 3:
Op de derde dag vertrokken we al vroeg in de ochtend met een busje om naar een vulkaan te gaan bezoeken. Op het eiland Isabela zijn er 6 vulkanen, waarvan 5 actieve. De vulkanen op de galapagos eilanden behoren tot de meest actieve ter wereld. Wij bezochten de sierra negra. We reden met het busje tot aan de voet van de vulkaan, en dan moesten we ongeveer 5 kilometer stappen tot aan de top. Daar hadden we een ongelofelijk uitzicht op de binnenkant van de vulkaan. Ik had dat nog nooit gezien.
Na de wandeling aten we ons lunchpakketje aan de voet van de vulkaan op, en gingen we in een grot. Dat was niet super speciaal.
Nadat we uit de grot waren gingen we met het busje mango’s gaan plukken. Dat doen we hier veel, ook in mijn stad. We parkeerden het busje onder de boom, en konden zo tot bij de mango’s geraken. De mango’s waren nog niet helemaal rijp, en dus niet geel, maar hier worden de mango’s ook gegeten als ze groen zijn. Meestal met zout, maar dat vind ik niet zo lekker.
’s Avonds gingen we weer in hetzelfde restaurantje eten. Daar vierden we Hans zijn verjaardag. We hadden een taart voor hem gekocht!