AFS reis naar de galapagos eilanden

Dag 2:
Op de 2de dag stonden we vroeg op om de boot te nemen naar het grootste eiland, island isabela. De boot rit was in een snelle speedboot. Door de snelheid, en de golven werden er een aantal mensen onpasselijk, maar ik kon me goed houden. Eens daar aangekomen zagen we de eerste leguanen. Alle dieren op de galapagos eilanden hebben helemaal geen schrik van de mensen. Dat komt waarschijnlijk doordat ze nooit een vijand hebben gekend, en daardoor zeer vredig leven.
Nadat we ons hotel bezocht hadden, gingen we flamingo’s gaan spotten in een meer, en naar een centrum waar ze reuze schilpadden hielpen, en voortplantte. We wandelden langs de adembenemende kust terug naar ons restaurantje. Zeer interessant en mooi!
Na het eten gingen we naar de muur der tranen. Dat was een stevige wandeling van ongeveer 10 kilometer. De muur was gemaakt door gevangenen. Die was mooi, maar niet echt speciaal vond ik. We stapten verder, omdat we iets verder een top konden bereiken, en daar hadden we echt een fantastisch uitzicht!
Uitgeput, maar voldaan gingen we gaan genieten van één van de mooiste zonsondergangen die ik ooit zag, tijden we aan het zwemmen waren in de zee! On-ge-lo-fe-lijk!