nieuwjaar 2017

Voor kerstmis had ik voor mijn mama een cadeaubon gemaakt. Ik ging eens spaghetti koken voor de familie. Op oude jaars avond was de perfect gelegenheid. Line was bij mij thuis, omdat haar familie geen kerstmis of nieuwjaar viert.
Ik leerde de familie ook spaghetti eten met vork en lepel, zoals wij dat gewoon zijn. ze konden dat allemaal niet. Oliver lust ook geen paprika. Dat wist ik niet. Maar speciaal omdat ik gekookt had at hij ze op het einde allemaal in 1 grote hap op. Flik hoor!
Ik ontdekte ook dat mijn mama een vriend heeft. Ik had hem al eens eerder gezien, maar toen stelde mijn mama hem voor als haar neef. Nu dat ik weet dat het niet haar neef is, spreek ik hem altijd aan met 'primo' wat neef betekent in het Spaans.
Op het einde van de avond gingen we dan met de volledige familie naar buiten. De kindjes speelden met bommetjes, wat in mijn ogen zeer onverantwoord was, maarja.. Het is nog altijd Ecuador hé. Daarna staken we ook opnieuw poppen in brand. Dat hadden we al eens met de AFS groep gedaan.
Daarna begon zowat een dansfeestje op staat onder de familie, tot in de vroege uurtjes. Toen ik om 4 uur ging gaan slapen, waren ze nog altijd salsa aan het dans.. Ecuador hé... Opnieuw een supertof gebeuren. Ik denk dat dit zowat mijn aller zotste feestdagen ooit waren..
Feliz ano nuevo a todos!